Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Ζάεβα: Ζει τον έρωτά της στη Χαλκιδική η κόρη του Ζόραν Ζάεφ

Αλεξάνδρα Ζάεβα: Ζει τον έρωτά της στη Χαλκιδική η κόρη του Ζόραν Ζάεφ
Φωτογραφία instagram aleksandrazaeva

Δεν έχει τις σκοτούρες του μπαμπά της, που προσπαθεί να πείσει τους Σκοπιανούς να δεχτούν τη συμφωνία με την Ελλάδα. Η κόρη του Ζόραν Ζάεφ, Αλεξάνδρα Ζάεβα βρέθηκε ξανά πριν από μερικές μέρες στη χώρα μας και που αλλού, στον αγαπημένο της προορισμό, τη Χαλκιδική.

Δεν ήταν φυσικά μόνη της. Η Αλεξάνδρα Ζάεβα πέρασε μερικές μέρες ξεκούρασης στη Χαλκιδική έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Ιβάν Προντάνοφ. Αμφότεροι είναι λάτρεις των social media και στους λογαριασμούς τους στο Instagram ανέβασαν φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην Κασσάνδρα.

Η οικογένεια Ζάεφ λατρεύει τη Χαλκιδική, όπου νοικιάζει και σπίτι, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στη Βόρεια Ελλάδα και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Το ταξίδι της κόρης του έγινε το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram πέρασε υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/BlDqqQxlSr8/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlI-s7vFrOQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, Αλεξάνδρα Ζάεβα και Ιβάν Προντάνοφ έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής και τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους τις περνούσαν στην παραλία, δίπλα στο κύμα.

https://www.instagram.com/p/BlLBQ0vFMab/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlGWJlbFbr3/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα βήμα πριν από το γάμο η Αλεξάνδρα Ζάεβα

Η κόρη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της και σύμφωνα με σκοπιανά ΜΜΕ οι δυο τους αναμένεται να επισημοποιήσουν σε λίγο καιρό τη σχέση τους.

Άλλωστε, η Αλεξάνδρα Ζάεβα έχει ήδη φροντίσει να γνωρίσει ο εκλεκτός της καρδιάς της τους γονείς της. Συχνά δε οι τέσσερις τους βγαίνουν για φαγητό, ενώ παραβρίσκονται και σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις