Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: 7 συλλήψεις μαθητών για ναρκωτικά σε σχολείο

Αλεξανδρούπολη: 7 συλλήψεις μαθητών για ναρκωτικά σε σχολείο

Η έφοδος αστυνομικών σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη, οδήγησε σε συλλήψεις. Οι μαθητές προσπάθησαν να πετάξουν τα ναρκωτικά όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε…

Αναστάτωση στην Αλεξανδρούπολη μετά τις συλλήψεις και τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε σχολείο της πόλης. Οι αστυνομικοί αξιολόγησαν και αξιοποίησαν μια σειρά από πληροφορίες, που ανέφεραν ότι στο προαύλιο γινόταν συστηματικά διακίνηση ουσιών. Όταν κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στις Αρχές, στήθηκε επιχείρηση. Οι μαθητές προσπάθησαν να πετάξουν τα ναρκωτικά που είχαν πάνω τους, αλλά δεν απέφυγαν τις χειροπέδες. Με το όλο θέμα να έχει συνταράξει τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, όσο και τους συγγενείς των παιδιών που πρωταγωνίστησαν.

Επτά μαθητές συνελήφθησαν για ναρκωτικά το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου, σε αυλή σχολικού συγκροτήματος στην Αλεξανδρούπολη, σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του evros-news.gr, οι συλληφθέντες μαθητές είχαν μικροποσότητες κάνναβης, τις οποίες όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς τις πέταξαν στο έδαφος.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, από την αυλή του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος, οι αστυνομικοί μάζεψαν περίπου 10 συσκευασίας με κάνναβη.

Οι επτά μαθητές οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις