Ανάστατη η Αλεξανδρούπολη από τις σκληρές εικόνες που πλαισιώνουν την καταγγελία. Ο άγνωστος δράστης κακοποίησε ένα κουτάβι που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση…

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση εντοπισμού ενός κουταβιού στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με τη φιλοζωική «Αδεσποτούλια Ξάνθης» που προσφέρει αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.

«Εμείς προσφέρουμε 3.000 ευρώ ως αμοιβή για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά το σκυλί. Οποιαδήποτε πληροφορία και αν είναι αυτή. Ποιος το είχε, εάν είδε κάτι, εάν παρατήρησε οτιδήποτε, διότι αυτή η πράξη δεν έγινε μόνο μία φορά, αλλά κατ’ εξακολούθηση. Το σκυλάκι φέρει τραύμα ημερών» τονίζει η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης»  Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου.

Στη συνέχεια προσθέτει για το φρικιαστικό γεγονός: «Το ζωάκι είναι 4,5 μηνών και βιάστηκε επανειλημμένα. Εξακολουθεί να κάνει χαρούλες, αλλά όποιος το αγγίξει κάτω από τη μέση, πονάει πάρα πολύ και φυσικά φοβάται. Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στην κλινική, παίρνει βαριά χάπια και παυσίπονα αλλά δεν έχω ιδέα εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε».

Αναφερόμενη στο πως εντοπίστηκε το κουτάβι η κα. Ζαφειριάδου τόνισε στο grtimes.gr, ότι «την Τετάρτη ειδοποιήθηκα από ένα γνωστό πρόσωπο ότι υπάρχει ένα σκυλί κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη και την Παρασκευή πήγαμε και το πήραμε. «Πρέπει να σου πω και κάτι ακόμα» μου είπε το συγκεκριμένο άτομο προσθέτοντας ότι «το ζωάκι είναι βάναυσα κακοποιημένο και βιασμένο».

Προσθέτει επίσης με αγωνία ότι «ο δράστης πρέπει να βρεθεί άμεσα και να συλληφθεί, διότι η ιστορία έχει δείξει ότι εάν μείνει ελεύθερος και ατιμώρητος δεν θα διστάσει να επαναλάβει μια ανάλογη πράξη είτε σε ζώα, είτε ακόμα και σε ανθρώπους και παιδιά. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι εκεί έξω και να συνεχίζει να κάνει αυτή την πράξη».