Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: «Απαράδεκτη η αστυνομία» λέει ο καθηγητής που συνελήφθη για ασέλγεια σε μαθήτρια

Αλεξανδρούπολη: «Απαράδεκτη η αστυνομία» λέει ο καθηγητής που συνελήφθη  για ασέλγεια σε μαθήτρια

Ο καθηγητής οδηγήθηκε στα δικαστήρια στην Αλεξανδρούπολη και ξέσπασε μπροστά στους δημοσιογράφους. Η σύλληψή του, έγινε μετά από καταγγελία που έκανε μαθήτρια για ασέλγεια και σεξουαλική παρενόχληση…

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε το πρωί, ο καθηγητής Γυμνασίου που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας, με τον ίδιο ωστόσο να καταγγέλλει συκοφαντική δυσφήμιση, εξαπολύοντας αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ φορούσε χειροπέδες. «Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη η συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους.

«Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή. Τα θάβουν όλα στα Τέμπη και χειρότερα», προσέθεσε, προσερχόμενος στο κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου και μάλιστα, δια του συνηγόρου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευτικός -ενώ είχε άδεια- βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου στο προαύλιο του Γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, φέρεται να προσπάθησε επανειλημμένα να πλησιάσει την 16χρονη μαθήτρια, η οποία εμφανώς τρομαγμένη ενημέρωσε τη διευθύντριά της για το συμβάν.

Ακολούθως ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ένα περιπολικό έσπευσε στο Γυμνάσιο, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν πως ο εν λόγω καθηγητής περιφέρεται στο προαύλιο.

Συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας (σ.σ. του Γυμνασίου), για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς η μαθήτρια υποστήριξε ότι σε συστηματική βάση παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ενώ επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία.

Κατέθεσε ότι ο καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 ως και τον Μάρτιο του 2024 την θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρίσκεται και ο πατέρας της ανήλικης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις