Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Αυτοψία στην παιδική χαρά που τραυματίστηκε η 15χρονη – Το πρώτο χειρουργείο της

Αλεξανδρούπολη: Αυτοψία στην παιδική χαρά που τραυματίστηκε η 15χρονη – Το πρώτο χειρουργείο της

Το ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, έστειλε την ανήλικη τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Δείτε το παιχνίδι που έζησε εφιαλτικές στιγμές…

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη η 15χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έπαιζε με φίλες της, σε παιδική χαρά. Η 15χρονη είναι ήδη μητέρα καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το μωρό της. Είναι Ρομά από τον οικισμό στην περιοχή της οδού Άβαντος και είχε πάει στις κούνιες για να παίξει.

Το ατύχημα συνέβη ενώ η 15χρονη βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι «γύρω γύρω όλοι». Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα μαλλιά της τυλίχθηκαν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ξηλώνονται από το κεφάλι της μαζί με το δέρμα, προκαλώντας μεγάλη αιμορραγία.

Οι φίλες της και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πάρκο, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ήδη έγινε πλαστική επέμβαση αποκατάστασης στην 15χρονη, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 15χρονη αν και παιδί η ίδια, είναι μητέρα ενός μωρού, που βρισκόταν μαζί της, στην παιδική χαρά, την ώρα του ατυχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις