Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Έσπασε το τζάμι του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό ο 15χρονος που σκοτώθηκε

Αλεξανδρούπολη: Έσπασε το τζάμι του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό ο 15χρονος που σκοτώθηκε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανάστατη η Αλεξανδρούπολη από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο παιδί. Ο ανήλικος βρέθηκε στο κενό από την ταράτσα, όταν έσπασε το τζάμι του φωταγωγού…

Τη ζωή του έχασε το πρωί ένας 15χρονος στην Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του. Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έσπασε το τζάμι του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος τη στιγμή που εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας, έχασε την ισορροπία του μετά από ένα τελευταίο, αλλά μοιραίο βήμα πάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, με αποτέλεσμα να το σπάσει και να βρεθεί στο κενό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε. Αυτόπτης μάρτυρας στην τραγωδία, ήταν ο πατέρας του παιδιού που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσε σε βοήθεια αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο, ο 15χρονος ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Όπως είπε κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr: «είναι μια τραγωδία. Από ότι μάθαμε το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι» ανέφερε.

Το δυστύχημα κρατά ανάστατη την Αλεξανδρούπολη, με τον πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού να είναι από το πρωί μια φιγούρα τραγική.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις