Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Μητέρα παιδιού η 15χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά – Το παιχνίδι που έκανε

Αλεξανδρούπολη: Μητέρα παιδιού η 15χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά – Το παιχνίδι που έκανε

Στιγμές πανικού σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, με ένα 15χρονο κορίτσι να τραυματίζεται. Όπως διαπιστώνεται έχει ήδη φέρει στον κόσμο ένα μωρό…

Το ανήλικο κορίτσι στην Αλεξανδρούπολη τραυματίστηκε σε παιδική χαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της. Η 15χρονη είναι ήδη μητέρα καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το μωρό της. Είναι Ρομά από τον οικισμό στην περιοχή της οδού Άβαντος και είχε πάει στις κούνιες για να παίξει.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι το βράδυ της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, ενώ έπαιζε με φίλες της σε παιδική χαρά επί της οδού Ποιμενίδη στην Αλεξανδρούπολη. Tο κορίτσι χτύπησε στη σβούρα, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω γύρω όλοι», όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν στον άξονα του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεριζωθεί μέρος του δέρματος πάνω από τα μάτια, μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού της. Οι φίλες της άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το κορίτσι, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με μεγάλη αιμορραγία.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της, αλλά θα χρειαστούν πλαστικές εγχειρήσεις αποκατάστασης στο μέτωπο της και στο πάνω μέρος του κεφαλιού της. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 15χρονη αν και παιδί είναι μητέρα ενός μωρού, που βρισκόταν μαζί της, στην παιδική χαρά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις