Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Περικύκλωση και ξυλοδαρμός ανήλικου παιδιού – Έβγαζαν βίντεο οι φίλοι του δράστη

Αλεξανδρούπολη: Περικύκλωση και ξυλοδαρμός ανήλικου παιδιού – Έβγαζαν βίντεο οι φίλοι του δράστη

Ο ξυλοδαρμός στην Αλεξανδρούπολη καταγράφεται με το σχετικό βίντεο να προκαλεί αποτροπιασμό. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας…

Ο ξυλοδαρμός και οι σκηνές αγριότητας έχουν συνταράξει την Αλεξανδρούπολη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. 10 ανήλικοι, μέλη σπείρας περικύκλωσαν συνομίληκό τους και ο ένας από αυτούς, ο αρχηγός τους, άρχισε τα χτυπήματα. Κανείς δεν μπήκε στη μέση. Αντίθετα ορισμένοι από τους φίλους του δράστη, κατέγραφαν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα, πιθανότατα για να τις δείξουν σε φίλους τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη, από δεκαμελή συμμορία ανηλίκων που επιτέθηκε σε έφηβο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 14 Ιουλίου του 2023. Εκείνη τη νύχτα το ανήλικο θύμα επέστρεφε στο σπίτι του.

Στην περιοχή των παλαιών νεκροταφείων στην Αλεξανδρούπολη, τον πλησίασε μια ομάδα δέκα ατόμων, επίσης ανήλικοι. Αρχικά ο αρχηγός της σπείρας τον έβρισε, αλλά πολύ γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο.

Το θύμα προσπαθεί να διαχειριστεί ήρεμα την κατάσταση, χωρίς να αντιδρά, καθώς φαίνεται πως κρατά παθητική στάση στα χτυπήματα που δέχεται. Ο δράστης αρχίζει να χτυπά τον ανήλικο προκαλώντας του μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο.

Εξίσου όμως σοκαριστικό, είναι το γεγονός πως το περιστατικό βιντεοσκοπείται από τους υπόλοιπους της ομάδας του θύτη, ώστε να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, για να αποδειχθεί σε εφήβους της πόλης, πόσο ισχυρός είναι ο δράστης, που λύνει με αυτόν τον τρόπο τις διαφορές του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο θύτης έψαχνε να βρει έναν φίλο του θύματος, καθώς είχε προηγηθεί διένεξη με μέλος της παρέας του. Μάλιστα έρχονται πληροφορίες που αναφέρουν πως το θύμα, δεν έχει προβεί για πρώτη φορά σε επίθεση συνομιλήκου.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο αυτό περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: pameevro.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις