Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Πτώση θανάτου από το μπαλκόνι πολυκατοικίας – Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές

Αλεξανδρούπολη: Πτώση θανάτου από το μπαλκόνι πολυκατοικίας – Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με έναν άντρα να πέφτει στο κενό και να σκοτώνεται ακαριαία. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας…

Φρικτός και ακαριαίος ο θάνατος του ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη. Βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά έπεσε στον ουρανό αυτοκινήτου και στη συνέχεια στη μέση του δρόμου. Στη γειτονιά επικράτησε πανδαιμόνιο αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια να κρατηθεί στη ζωή. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό του, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν λίγο αργότερα τον θάνατό του.

Βουτιά στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας που βρίσκεται μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ιμβρου στην Αλεξανδρούπολη, έκανε λίγο μετά το μεσημέρι χθες Πέμπτη (24-03-2022) ηλικιωμένος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οι διερχόμενοι και όσοι βρίσκονταν στην περιοχή άκουσαν αρχικά το σώμα του άνδρα να πέφτει με θόρυβο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και μετά στο οδόστρωμα. Σοκαρισμένοι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ασθενοφόρου με το οποίο διακομίσθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Τα αίτια αναζητεί η Αστυνομία που θα πάρει καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του ηλικιωμένου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις