Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο οδηγός που έπαθε ηλεκτροπληξία σε εργατικό ατύχημα

Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο οδηγός που έπαθε ηλεκτροπληξία σε εργατικό ατύχημα

Από την Αλεξανδρούπολη στη Θεσσαλονίκη, ο 47χρονος οδηγός που έπαθε ηλεκτροπληξία σε εργατικό ατύχημα. Το γερανοφόρο όχημα που οδηγούσε μετέφερε σωλήνες φυσικού αερίου…

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στς Θεσσαλονίκη από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη αναμένεται να μεταφερθεί 47χρονος με εγκαύματα μετά από εργατικό ατύχημα. Ο 47χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία όταν το γερανοφόρο που οδηγούσε για εκφόρτωση σωλήνων φυσικού αερίου, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης.

Αρχικά και μετά την άμεση εισαγωγή του στην εντατική, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί για την μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Τελικά και αφού έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ειδικό ασθενοφόρο, ο 47χρονος πήρε το δρόμο για το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ σοβαρή, τα εγκαύματα στο πρόσωπο είναι πολύ έντονα και γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η αντιμετώπιση τους σε ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων.

Ο οδηγός χτυπήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου του 2023 από ρεύμα υψηλής τάσης στο εργοτάξιο που δούλευε στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, ο οποίος στις 14:00 το μεσημέρι και ενώ εργαζόταν κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να πάθει ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση τρία οχήματα της ΠΥ σύσσωμη η διοίκηση και 6 άνδρες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μία και πλέον ώρα μετά το ατύχημα, με τους στενούς συγγενείς του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά και να προσεύχονται για τον δικό τους άνθρωπο.

Το εργατικό ατύχημα δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις