Παρασκευή, 19 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ήδη έχω καταλάβει αυτά που δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί»

Αλέξης Κούγιας για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ήδη έχω καταλάβει αυτά που δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί»

Ο Αλέξης Κούγιας επανέρχεται με νέες δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα

Ο Αλέξης Κούγιας μπορεί να μην έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση κάποιου εκ των εμπλεκομένων στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, ωστόσο η έκταση της υπόθεσης, τον ανάγκασε για δεύτερη φορά να τοποθετηθεί. Ο γνωστός ποινικολόγος κινείται και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος. Υποστηρίζει πως η μητέρα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ άδικα, αφού όπως αναφέρει πιστεύει ότι δεν έβλαψε τα αγγελούδια της.

Ο Αλέξης Κούγιας παρακολουθεί όπως φαίνεται με ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα και περιμένει την κατάληξη της έρευνας. Την Καθαρά Δευτέρα, ο συνέδελφός του, Απόστολος Λύτρας, ανέλαβε την υπεράσπιση της 33χρονης μητέρας, μετά από συνάντηση που είχαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση, αλλά η εμπειρία του και η νομική του επάρκεια είναι αδιαμφισβήτητες. Ο Αλέξης Κούγιας, που πριν 20 μέρες είχε δηλώσει ότι «αν ήταν νομικός εκπρόσωπος της μητέρας, θα είχε κλείσει στη φυλακή όλους όσοι με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη για τον θάνατο των παιδιών της» επανέρχεται με ένα νέο σχόλιο για την πολύκροτη υπόθεση.

Μεσολάβησε διάστημα τριών εβδομάδων και έγιναν πολλές, νέες αναφορές για τους θανάτους, που κόβουν την ανάσα της κοινής γνώμης. Η μεγάλη πλειοψηφία των αναφορών κινείται στην κατεύθυνση ότι πίσω από τους τρεις θανάτους είναι πολύ πιθανό να κρύβεται κάτι που δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν οι γιατροί.

Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον η νέα τοποθέτηση Κούγια, που ουδόλως διαφέρει από την προηγούμενη: «Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω» τονίζει στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις