Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αμάρυνθος: Ερωτήματα για τη μοιραία βουτιά του 24χρονου ανήμερα τα Θεοφάνεια (video)

Αμάρυνθος

Οι κάτοικοι στην Αμάρυνθο είναι συγκλονισμένοι από το ατύχημα του 24χρονου άνδρα που βούτηξε για τον σταυρό ανήμερα τα Θεοφάνεια και τραυματίστηκε σοβαρά.

Κάποιοι μιλούν για τελετή που δεν έπρεπε να γίνει, ενώ η βουτιά αυτή σημάδεψε για πάντα τον 24χρονο και τώρα δίνει μάχη στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να κρατηθεί στη ζωή.

Ποιος πέταξε όμως τον σταυρό και πως γνώριζαν οι συγκεντρωμένοι πως θα γίνει τελετή στην Αμάρυνθο;

click4more: «Δεν κουνιόταν αλλά μίλαγε» – Τι λέει ο ψαράς που μετέφερε τον 24χρονο με τον σπασμένο αυχένα τα Θεοφάνεια (video)

To MEGA συνάντησε τον ιερέα Ιωάννη Μπαραμπούτη, εφημέριο του ναού της Ευαγγελίστριας, που τόνισε πως κανένας ιερέας δεν ήταν στο σημείο για να τελέσει τον καθαγιασμό των υδάτων και κανείς δεν έψαλε το «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο άνθρωπος που οργάνωσε τον συγκεκριμένο εορτασμό και πέταξε τον αυτοσχέδιο σταυρό στην Αμάρυνθο είναι γνωστός στις Αρχές.

Συγκινεί ο αδελφός του 24χρονου

Ο αδελφός του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκινεί. Ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται και βρίσκει κουράγιο για να απευθυνθεί στον ίδιο του τον αδελφό.

«Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το Καμάρι Μου!
Πάλεψε για Χάρη μου όπως παλεύω κι εγώ για Σένα τόσους Μήνες!
Είσαι η Ζωή Μου Ολη, Είσαι τα Πάντα Μου. Σ’αγαπώ!!»

Ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις