Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άμφισσα: Ύπουλος θάνατος για τη Στέλλα Γιακουμάκη – Οι σκέψεις της φοιτήτριας και οι τελευταίες στιγμές της [pics]

Άμφισσα: Ύπουλος θάνατος για τη Στέλλα Γιακουμάκη – Οι σκέψεις της φοιτήτριας και οι τελευταίες στιγμές της [pics]

Η Στέλλα Γιακουμάκη έπεσε νεκρή στην καφετέρια που εργαζόταν για να συμπληρώνει το εισόδημα της. Νέα στοιχεία για τη γλυκιά φοιτήτρια που έφυγε αναπάντεχα…

Η Στέλλα Γιακουμάκη πέθανε στην καφετέρια της Άμφισσας όπου εργαζόταν, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τόσο την περιοχή που ζούσε όσο και τα Χανιά που καταγόταν.

Η 22χρονη, που είχε γεννηθεί και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από τα Χανιά, εργαζόταν για να συμπληρώνει το εισόδημα της σε καφετέρια, καθώς ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Άμφισσας.

Οι πονοκέφαλοι και οι σκέψεις της φοιτήτριας

Τελευταία την ταλαιπωρούσαν ισχυροί πονοκέφαλοι οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει ανυπόφοροι. Ωστόσο οι φίλοι της λένε πως η Στέλλα Γιακουμάκη χαμογελούσε πάντα, παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να ανακουφίσει τους πόνους με παυσίπονα.

Η μελαχρινή φοιτήτρια δεν σκεφτόταν ότι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Απέδιδε τους πόνους στην κούραση αφού ξυπνούσε νωρίς για να πάει στη σχολή, μελετούσε και στη συνέχεια πήγαινε στην καφετέρια όπου παρέμενε μέχρι αργά.

Όμως στις 18.30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (04-02-2018) το χαμόγελο της γλυκιάς φοιτήτριας έμελλε να σβήσει για πάντα, όταν σωριάστηκε τη στιγμή που άνοιγε το ψυγείο της καφετέριας. Τότε επικράτησε πανικός με συναδέλφους και φίλους να τρέχουν αλλά να μην μπορούν να την επαναφέρουν.

Η Στέλλα Γιακουμάκη και οι τελευταίες στιγμές της

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Θαμώνες και συνάδελφοι προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και κάλεσαν αμέσως γιατρό και ΕΚΑΒ.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να της προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρή.

Η πρόωρα χαμένη 22χρονη είχε δύο μικρότερες αδερφές και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Αθήνα για να επισκεφθεί την οικογένειά της. Εκτιμάται ότι η αιτία του θανάτου της, ήταν η ρήξη ανευρύσματος.

Πηγή: cretapost.gr, tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις