Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αμόλυβδη βενζίνη: Σε σημείο έκπληξη το βενζινάδικο που πουλάει φθηνότερα στη χώρα – Οι τιμές του

Αμόλυβδη βενζίνη: Σε σημείο έκπληξη το βενζινάδικο που πουλάει φθηνότερα στη χώρα – Οι τιμές του

Η αμόλυβδη βενζίνη παραμένει στα ύψη, όμως σε ένα βενζινάδικο οι τιμές δεν έχουν αλλάξει. Γι’ αυτό υπάρχουν απλές εξηγήσεις…

Η αμόλυβδη βενζίνη συνεχίζει να «καίει» τους οδηγούς σε ολόκληρη τη χώρα, με τις τιμές να βρίσκονται στα ύψη. Στο Καστελόριζο όμως το πρόβλημα δεν έχει αγγίξει εκείνους που βάζουν καύσιμα στο συγκεκριμένο βενζινάδικο. Ο αντιδήμαρχος του νησιού εξήγησε το λόγο που συμβαίνει αυτό και είναι απλός. Το πρατήριο έχει κρατήσει σταθερές τις τιμές επειδή τα αποθέματα που έχει δεν έχουν εξαντληθεί.

Η τιμή της βενζίνης στο Καστελόριζο σε άλλους καιρούς και άλλη εποχή θα λέγαμε ότι είναι ακριβή όμως να που ήρθε η στιγμή που η τιμή στο μοναδικό πρατήριο του νησιού ήταν χαμηλότερη κατά 20 λεπτά από ότι σε κεντρικές ηπειρωτικές περιοχές.

Ο Στράτος Αμύγδαλος, αντιδήμαρχος Καστελόριζου εξήγησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Με Νέα Ματιά» το γιατί. Όπως είπε το συγκεκριμένο βενζινάδικο ανεφοδιάζεται δύο φορές το χρόνο και έτσι τώρα, έχει απόθεμα και δεν έχει αναβάσει τις τιμές. Οι οδηγοί το ξέρουν και σπεύδουν να γεμίσουν για να προλάβουν τη νέα παραλαβή που φυσικά θα φέρει εκτόξευση στην τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης.

Ο τελευταίος ανεφοδιασμός έγινε τον Φεβρουάριο και όπως προβλέπει ο αντιδήμαρχος, η αμόλυβδη βενζίνη που υπάρχει δεν θα εξαντληθεί πριν φτάσει το καλοκαίρι. Δείτε το βίντεο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις