Τοπικά Νέα

Αναρτήθηκε η σύμβαση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ

Πραγματοποιήθηκε το επόμενο βήμα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ, καθώς αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (VDR) η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και του ΟΛΘ για τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι επενδυτές μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στο data room και σε δεύτερο χρόνο να υποβάλλουν και τα σχόλιά τους. Όπως αναφέρουν κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ, η διαδικασία προχωράει κανονικά και με βάση το χρονοδιάγραμμα. Οι δεσμευτικές προσφορές θα υποβληθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρχει δέσμευση για υποχρεωτικές επενδύσεις της τάξης των 220 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα