Πέμπτη, 23 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αναστάτωση για “ύποπτο φάκελο” στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη [pics, vid]

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο κόσμος άκουγε σειρήνες και έβλεπε τους άνδρες με τις στολές και τρόμαζε, αφού δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει…

Ευτυχώς όλος αυτός ο πανικός είχε να κάνει με άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ, που επεμβαίνει σε περιπτώσεις Χημικής – Βιολογικής – Ραδιολογικής και Πυρηνικής Απειλής. Η άσκηση είχε την κωδική ονομασία “ΤΡΟΙΑ 2017” και έγινε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία, όπου είναι και το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης εντοπίστηκε ένας ύποπτος φάκελος με λευκή σκόνη και υπήρχαν υπόνοιες για βιολογική απειλή από άνθρακα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε η ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα της 7ης ΕΜΑΚ, Πολύ γρήγορα στο σημείο έφθασε ένα αυτοκίνητο της ΠΥ Λαμίας και όλο το έμψυχο δυναμικό και τα ειδικά οχήματα της 7ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον διοικητή, Αντιπύραρχο Αντώνη Μίχα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επιχείρηση και τι δήλωσαν ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχο Αντώνης Μίχας.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πρωινή επιχείρηση – άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λαμία:

Πηγή: LamiaReport

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε