Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβάλα: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα αυτή την εικόνα – Τι είχε συμβεί [pics]

Καβάλα: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα αυτή την εικόνα – Τι είχε συμβεί [pics]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας όταν έφτασαν για διάσωση στο σημείο. Κοίταξαν καλύτερα, και…

Για περισσότερο από μισή ώρα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας προσπαθούσαν να σώσουν ένα άτυχο περιστέρι από το στόμα… γλάρου, ενώ στο τέλος «επιστρατεύτηκε» και… γερανός.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα, και κλήθηκε να αντιμετωπίσει το χθες το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, καθώς λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, στη μικρή κυκλική πλατεία με το Άγαλμα Μαυρομιχάλη στην παραλιακή της πόλης της Καβάλας, περαστικοί είδαν έναν γλάρο να έχει «πιάσει» ένα περιστέρι και να το έχει «καρφώσει» στην κορυφή ενός στύλου φωτισμού για να το… φάει με την ησυχία του!

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν και την αντίδραση των περαστικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, και ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική.
Στο σημείο έσπευσε όχημα με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι χειάστηκε να χρησιμοποιήσουν μία μεγάλη σκάλα.
Για να απεγκλωβίσουν όμως το περιστέρι και να το σώσουν από το μαρτύριο του αργού θανάτου… «επιστρατεύθηκε» γερανός με «καλάθι» και έτσι το άτυχο περιστέρι… σώθηκε!

Πηγή: kavalapost.gr

Αν. Μακεδονία και Θράκη Τελευταίες ειδήσεις