Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καβάλα: Σοκάρει ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε! “Τον αγνόησαν” [video]

Καβάλα: Σοκάρει ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε! “Τον αγνόησαν” [video]

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες του πατέρα του μαθητή δημοτικού στην Καβάλα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε το πρωί της Τρίτης (18.02.2020).

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος αναφέρει, το παιδί που πηγαίνει τρίτη δημοτικού, ξυλοκοπήθηκε από δύο μαθητές της τετάρτης ενώ έπαιζαν ποδόδφαιρο.

Αμέσως πήγε στην διευθύντρια και της είπε όσα έγιναν, η ίδια όμως – σύμφωνα με τον πατέρα – δεν ειδοποίηση τους γονείς του αλλά τον κράτησε εκεί όλη μέρα, με το παιδί να πονά.

Όταν αυτό γύρισε σπίτι του είπε στους γονείς του τι έγινε, που αρχικά ήταν δύσπιστοι. Όταν όμως κατάλαβαν ότι πονά το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σπασμένο πλευρό.

“Στο σχολείο αυτό γίνονται πολλά, αλλά η διευθύντρια τα καλύπτει”

Ο πατέρας του μαθητή κατήγγειλε επίσης πως δεν έχει πέσει θύμα bullying άλλες δύο φορές, χωρίς να αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί.

Μάλιστα αναφέρει πως με το που έκανε γνωστή την περίπτωση του ξυλοδαρμού δέχτηκε μηνύματα από άλλους γονείς, που αναφέρουν πως και τα δικά τους παιδιά που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν δεχτεί επιθέσεις, αλλά η διευθύντρια τα καλύπτει για να μην βγάλει κακή φήμη το συγκεκριμένο Δημοτικό.

Ο πατέρας έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, στοχοποιώντας και 4 εκπαιδευτικούς που όπως λέει ήταν μπροστά στο περιστατικό αλλά δεν έκαναν κάτι.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου της Καβάλας επιβεβαιώνει πως τοι παιδί πήγε στο νοσοκομείο την Τρίτη το βράδυ, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει σπασμένο πλευρό.

βίντεο από: centertv.gr

Αν. Μακεδονία και Θράκη Τελευταίες ειδήσεις