Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανδραβίδα – Δικηγόρος δολοφονημένης οικογένειας: Άκρως αντιφατική και προκλητική η στάση του δράστη

Ανδραβίδα – Δικηγόρος δολοφονημένης οικογένειας: Άκρως αντιφατική και προκλητική η στάση του δράστη
ΦΩΤΟ PATRISNEWS

Για το φρικιαστικό έγκλημα στην Ανδραβίδα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα και τον κατηγορούμενο, ο οποίος έφτασε στις 11 το πρωί έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, μίλησε στο newsit.gr η ποινικολόγος και δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας, Ιωάννα Παναγοπούλου.

Η κυρία Παναγοπούλου χαρακτήρισε το τετραπλό φονικό ως «ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας για τα εγκληματολογικά χρονικά», ενώ αναφερόμενη στον καθ’ ομολογίαν δράστη της στυγερής δολοφονίας και στην στάση που έχει επιδείξει, έκανε λόγο για «έναν στυγνό και αμετανόητο εγκληματία».

Click4More: Ανδραβίδα: Ξέσπασε το πλήθος μόλις είδε τον δολοφόνο της οικογένειας στα δικαστήρια

Και συνέχισε λέγοντας ότι «η στάση του δολοφόνου είναι άκρως υποκριτική καθόσον σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας ομολόγησε τις ανθρωποκτονίες των γονέων αλλά απέφυγε δολίως να αναφέρει πως έπνιξε τα δύο μωρά. Η στάση του άκρως αντιφατική και προκλητική δεδομένου ότι αν και δεν ομολόγησε τα φονικά των μωρών, εντούτοις ανέφερε ότι αυτό δεν έχει συγχώρεση».

Η δικηγόρος της οικογένειας τόνισε ότι «οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία» και ξεκαθαρίζει, μέσω του newsit.gr, ότι «θα δηλώσουμε παράσταση ενώπιον του κυρίου ανακριτού του τακτικού τμήματος πλημμελειοδικών Αμαλιάδος για την υποστήριξη και των τεσσάρων ανθρωποκτονιών των θυμάτων». 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις