Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έγινε η τετραπλή δολοφονία

Ανδραβίδα: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έγινε η τετραπλή δολοφονία

Τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε το αδικοχαμένο ζευγάρι στην Ανδραβίδα, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την τετραπλή δολοφονία, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 57χρονος άνδρας έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης (02.03.2022) με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τον ψάχνουν, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέλουν να του θέσουν. Οι έρευνες κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να ρίξουν άπλετο “φως” σε όλες τις πτυχές της πρωτοφανούς υπόθεσης. Τα στοιχεία που έχουν φτάσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές με τον 57χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού. Οι αναφορές αυτές αν και προκαλούν κάποιες υπόνοιες δεν τοποθετούν σε καμία περίπτωση τον 57χρονο άνδρα στη θέση του υπόπτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o ιδιοκτήτης του σπιτιού κατηγορούσε τον 37χρονο και την 32χρονη ότι του χρωστούσαν ενοίκια, ενώ το ζευγάρι από την πλευρά του ανέφερε ότι ο 57χρονος τους έκοβε το ρεύμα και το νερό, ενώ δεν φρόντιζε να επισκευαστούν οι ζημιές του σπιτιού. Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικές αρχές θέλουν εξετάσουν όλα τα δεδομένα και να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άτομα που μπορεί να εμπλέκονται πίσω από τη δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους ηλικίας 2,5 και 1,5 ετών.

Εκτός από τον 57χρονο, θα καταθέσουν ακόμα δύο άτομα τα οποία -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- είναι κάτοικοι της Ανδραβίδας. 

Πώς έγινε η τετραπλή δολοφονία

Η φρικτή δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος επέστρεψε σπίτι του. Τότε βρήκε το μικρότερο από τα αδερφάκια του νεκρό στην κούνια, το άρπαξε και άρχισε κλαίγοντας να τρέχει και να φωνάζει «βοήθεια». Η περιγραφή γείτονα και αυτόπτη μάρτυρα είναι σπαρακτική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις