Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι ως σιγαστήρα – Πώς έγινε η τετραπλή δολοφονία

Ανδραβίδα: Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι ως σιγαστήρα – Πώς έγινε η τετραπλή δολοφονία
Intime

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα, όπου ένας 60χρονος σκότωσε ένα ζευγάρι και τα δύο μωρά παιδιά του για τα νοίκια…

Από την πρώτη στιγμή εντύπωση προκαλούσε το γεγονός πως οι γείτονες του ζευγαριού στην Ανδραβίδα δεν άκουσαν τίποτα, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε πυροβοληθεί. Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Mega, ο 60χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας είχε χρησιμοποιήσει μαξιλάρι ως σιγαστήρα.

Κατά το ρεπορτάζ ο δράστης έβαλε μαξιλάρι στο κεφάλι της 37χρονης μητέρας, κόλλησε το πιστόλι και την πυροβόλησε μια φορά. Τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι…

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Τι είπε για τη δολοφονία των δύο παιδιών

Ο 60χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 32χρονος του επιτέθηκε και σκότωσε πρώτα τον ίδιο και μετά τη γυναίκα του.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης.

 

Σχετικά με τον τρόπο που δολοφόνησε τα δύο ανήλικα παιδιά, δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις παρά μόνο αρκέστηκε να πει «δε θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό».

Πώς εξιχνιάστηκε το έγκλημα

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί εκτός από το φονικό όπλο, εντόπισαν και το μπουφάν που φορούσε ο κατηγορούμενος το απόγευμα του τετραπλού φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει για 1,5 λεπτό όταν πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου κατάλαβαν από τον σωματότυπο ότι δράστης ήταν ο 60χρονος ύποπτος και άρχισαν να τον αναζητούν. 

Αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στα ίχνη του, και όταν έκανε το λάθος και επέστρεψε από την Πάτρα στην Ανδραβίδα, τον μπλόκαραν με οχήματα της αστυνομίας και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Για έξι χιλιόμετρα τον ακολουθούσαν περιπολικά της αστυνομίας στην εθνική οδό, και όταν έφτασαν κοντά στο στάδιο, κλιμάκιο της ΟΠΚΕ του έστεισε μπλόκο. Όταν ο δράστης είδε τους πάνοπλους αστυνομικούς, φοβήθηκε για την ζωή του και έβγαλε τα χέρια του από το παράθυρο του αγροτικού και παραδόθηκε.

Ο 60χρονος σήμερα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις