Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Τα προβλήματα και οι στιγμές ευτυχίας πριν την δολοφονία της οικογένειας

Ανδραβίδα: Τα προβλήματα και οι στιγμές ευτυχίας πριν την δολοφονία της οικογένειας

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία μιας οικογένειας στην Ανδραβίδα, το βράδυ της Τετάρτης (02.03.2022) στην γειτονιά του Αγ. Κωνσταντίνου. Νεκροί βρέθηκαν ο 32χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα, αλλά και τα δύο παιδιά τους. Ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει ήταν ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Μπορεί να είχαν λίγα, αλλά είχαν ευτυχισμένη ζωή. Την ευτυχία του αδικοχαμένου ζευγαριού, που ζούσε στην Ανδραβίδα, απογείωσε ο ερχομός των δύο παιδιών τους, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Το ζευγάρι είχε οικονομικά προβλήματα, τα φέρνανε δύσκολα πέρα. Δεν είχαν ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και μαγείρευαν στο σκοτάδι, όμως καμία από αυτές τις μεγάλες δυσκολίες που περνούσαν, δεν στάθηκε ποτέ ως η αφορμή για το αγαπημένο ζευγάρι να τσακωθεί και να θυμώσει ο ένας στον άλλον.

Αντιθέτως ήταν πάντα μονιασμένοι και «μία γροθιά» για τα παιδιά τους. Οικογένεια όμως δεν ήταν μόνο οι τέσσερις τους, αλλά υπάρχει και ένα 12χρονο αγοράκι, που είναι το παιδί της αδικοχαμένης 37χρονης με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίον διατηρούσαν πλέον τυπικές σχέσεις. Ποτέ κανείς δεν θεώρησε ξένο μέλος τον γιο από τον πρώτο γάμο της νεαρής κοπέλας από την Αλβανία, ο οποίος όμως έμελλε να γίνει το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, καθώς βρήκε τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του σε μία λίμνη αίματος. Ο 12χρονος από την αρχή θεώρησε τα αγοράκια 1,5 και 2,5 ετών ως αδερφάκια του και πάντα τα προστάτευε.

Όλη η οικογένεια πήγαινε παντού μαζί διακοπές και περνούσε όμορφες στιγμές θαλπωρής. Οι δύο γονείς πάντα αξιοπρεπείς στη σκληρή βιοπάλη. Ο άτυχος 32χρονος δούλευε μέρα-νύχτα στα χωράφια και σε ένα εργοστάσιο συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.

Φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυά των δύο γονιών αντικατόπτριζε την ευτυχία που ζούσε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά. Γιόρταζαν όλοι μαζί αγαπημένοι τα γενέθλια του Βενιαμίν της οικογένειας, έβγαιναν βόλτες και περνούσαν όμορφα. Όταν έμπαινε το 2022 η χαρούμενη οικογένεια γιόρταζε τον ερχομό του νέου χρόνου και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη το βράδυ της 2ας Μαρτίου.

Η ευτυχισμένη ζωή της οικογένειας γράφτηκε με τον πιο τραγικό επίλογο και η οικογενειακή θαλπωρή μετατράπηκε σε μία νύχτα, σε αληθινό θρίλερ. Ο ψυχρός δολοφόνος σκότωσε τους δύο γονείς και έπνιξε με ασύλληπτη βιαιότητα δύο μικρά παιδιά και η τραγωδία «έκλεισε» με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας να βρίσκει νεκρούς όλη την οικογένειά του. Βρήκε το μόλις 2,5 ετών νεκρό αδερφό του στην κούνια, το πήρε στα χέρια του και βγήκε έξω στο δρόμο φωνάζοντας για βοήθεια από τους γείτονες και τους περαστικούς. Τώρα πια το 12χρονο αγόρι «καλείται» να συνεχίσει την ζωή του χωρίς τους δικούς του ανθρώπους και έχοντας για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του το σοκαριστικό θέαμα της νεκρής του οικογένειας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις