Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Το άγνωστο ρατσιστικό αμόκ του μακελάρη σε καφενείο και οι φόβοι που προκάλεσαν σάλο

Ανδραβίδα: Το άγνωστο ρατσιστικό αμόκ του μακελάρη σε καφενείο και οι φόβοι που προκάλεσαν σάλο

Νέα στοιχεία για τον 60χρονο που ξεκλήρισε μια οικογένεια στην Ανδραβίδα. Αναφορές που δείχνουν πτυχές του χαρακτήρα του…

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στις φυλακές για το αποτρόπαιο έγκλημα που ομολόγησε στην Ανδραβίδα, με την τοπική κοινωνία να παραμένει ανάστατη. Άνθρωποι που τον γνώριζαν και κάποιοι τον έβλεπαν στα ίδια μέρη, θυμούνται επεισόδια που είχαν εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια τους. Σε ένα από αυτά, βρέθηκαν στο στόχαστρο δύο αλλοδαποί, επειδή δεν ήταν Έλληνες. Ο 60χρονος άλλωστε δεν έκρυβε ούτε καν στις αναρτήσεις του, τα ρατσιστικά του ένστικτα.

Αναστάτωση προκάλεσε δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, το οποίο ανέφερε πως οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την εξαφάνιση δύο εργατών γης, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχαν διαπληκτιστεί το 2019, με τον 60χρονο δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, και δύο ημέρες αργότερα χάθηκαν τα ίχνη τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το περιστατικό συνέβη σε καφενείο οικισμού έξω από την Ανδραβίδα, με τον 60χρονο να εξαπολύει σε βάρος τους ρατσιστικά σχόλια που αφορούσαν την καταγωγή τους, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και εκείνος να βγάλει όπλο και να τους απειλήσει.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε εκεί. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, ο εργοδότης των δύο ανδρών φέρεται να είπε σε ανθρώπους της περιοχής πως οι δύο εργάτες, δεν εμφανίστηκαν για δουλειά, ενώ όπως αναφέρεται, έφυγαν χωρίς καν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους.

Η εφημερίδα «Πατρίς» επικοινώνησε με αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, οι οποίοι τόνισαν πως από την μέχρι τώρα έρευνα, δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο που να επιβεβαιώνει το εν λόγω δημοσίευμα, και πως ουδέποτε δεν δηλώθηκε η εξαφάνιση των συγκεκριμένων εργατών γης, ούτε από τον εργοδότη τους, ούτε από κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Ενώ, συμπλήρωσαν πως έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να ανοίξει μόνο αν δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των εργατών, στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις