Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ανείπωτη θλίψη στην Ιεράπετρα – Αποχαιρετούν τον Γιώργο που «έφυγε» μετά από τροχαίο

Ανείπωτη θλίψη στην Ιεράπετρα – Αποχαιρετούν τον Γιώργο που «έφυγε» μετά από τροχαίο
Intime Αρχείο

Στο πένθος βύθισε την Ιεράπετρα ο θάνατος του 43χρονου Γιώργου. Ο άτυχος μοτοσικλετιστής υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο.

Λάτρης των μηχανών και μία προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή στην Ιεράπετρα, ο 43χρονος έχασε τη μάχη μετά από σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο.

Όπως σημειώνει το cretapost, ο άτυχος Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά του όσο και ολόκληρη την Ιεράπετρα.

Ιεράπετρα: Τελευταία βόλτα…  

Ο 43χρονος το πρωί της Παρασκευής (28.05.2021) την ώρα που επέβαινε με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο της πόλης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους γιατρούς να τον οδηγούν απευθείας στο χειρουργείο.

Click4more: Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο – 14ος νεκρός στην άσφαλτο του νησιού

Μετά την επέμβαση έπρεπε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γι’ αυτό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου. Λίγες ώρες αργότερα όμως μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε χθες (29.05.2021) την τελευταία του πνοή.

Σήμερα, Κυριακή (30.05.2021) στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γρα Ιεράπετρας φίλοι και συγγενείς προσέρχονται για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις