Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα στο σχολείο

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα στο σχολείο

Σοκ στην Αχαΐα από το θάνατο μικρού παιδιού στο δημοτικό σχολείο στο χωριό Σταυροδρόμι. Το μικρό αγόρι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Ερυμάνθου.

Στο πένθος βυθίζει την Αχαΐα ο ξαφνικός θάνατος ενός 9χρονου παιδιού, μέσα σε σχολείο στο χωριό Σταυροδρόμι. 

Το 9χρονο αγόρι βρισκόταν στο σχολείο όταν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την Αχαΐα, λιποθύμησε. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο δημοτικό. 

Άμεσα κλήθηκε στο σχολείο ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να κάνει ανάνηψη. Δυστυχώς, όμως, το μικρό αγόρι δεν ανταποκρινόταν. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θοδωρής Μπαρής, αποκάλυψε ότι το αγοράκι είχε εκ γενετής πρόβλημα και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης. “Το παιδάκι ήταν από τα Σκιαδά και πήγαινε σχολείο στο δημοτικό Σταυροδρομίου. Ήταν γεννημένο το 2012 και όπως πληροφορήθηκα αντιμετώπιζε κάποια καρδιακά θέματα υγείας. Οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει βηματοδότη”, τόνισε και πρόσθεσε πως όλοι στην περιοχή “είμαστε συγκλονισμένοι”.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης
Με πληροφορίες και από thebest.gr και tempo24.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις