Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για το ξεμάτιασμα: “Δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα” (video)

Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για το ξεμάτιασμα: “Δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα” (video)

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, και η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου, που πρωταγωνίστησαν στο… live ξεμάτιασμα την στιγμή τηλεδιάσκεψης, μίλησαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Ο κύριος Αηδινόπουλος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσε, με αποτέλεσμα να γίνει το… θέμα της ημέρας, μίας και η… διαδικασία προβλήθηκε σε όλα τα μέσα. 

“Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι”.

Click4more: Το live ξεμάτιασμα και το… φαγητό στη φωτιά: Ευτράπελα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό”, ανέφερε στο “Live News’.

“Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή”, είπε από την πλευρά της η γραμματέας του.

Ακούστε όσα είπαν στον Νίκο Ευαγγελάτο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις