Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αντώνης Ρέμος: Η συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και η συμφωνία που προκάλεσε χαμόγελα στον Βόλο

Αντώνης Ρέμος: Η συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και η συμφωνία που προκάλεσε χαμόγελα στον Βόλο

Αντώνης Ρέμος και Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα και έδωσαν τα χέρια. Τι προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία τους…

Αντώνης Ρέμος και Αχιλλέας Μπέος διατηρούν φιλικές σχέσεις από το παρελθόν και τα λένε τακτικά. Η τελευταία φορά ήταν πριν από λίγες μέρες, όταν ο δήμαρχος του Βόλου βρέθηκε στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν ώστε ο δημοφιλής τραγουδιστής να ανέβει στον Βόλο σε περίπου 9 μήνες από σήμερα για να ανοίξει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα του 2022.

Μπορεί να μας χωρίζει ένας ολόκληρος μήνας από το Πάσχα του 2022, όμως η δημοτική αρχή του Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος, φαίνεται ότι εργάζονται πυρετωδώς ενόψει και των εκλογών. Έτσι, ο δήμαρχος της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε τα χέρια, στην Αθήνα όπου βρέθηκε, με τον τραγουδιστή, που θα ανοίξει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα του 2022!

Ο Αντώνης Ρέμος, θα είναι ο καλλιτέχνης που θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις και θα φωταγωγήσει μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο την πόλη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το θέαμα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες του δημάρχου θα είναι υπερπαραγωγή. Ο ερμηνευτής θα τραγουδήσει μπροστά στο κοινό της παραλίας Βόλου τις μεγαλύτερες επιτυχίες του εντελώς δωρεάν, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση.

Για πρώτη φορά φέτος, ο παρουσιαστής των εκδηλώσεων Σωτήρης Πολύζος, θα έχει στο πλευρό του συμπαρουσιάστρια, κορυφαίο όνομα της ελληνικής σόουμπιζ. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, Μπέος και Ρέμος διατηρούν εδώ και χρόνια άριστες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις και προ ημερών βρέθηκε η χρυσή τομή και η ελεύθερη ημερομηνία, προκειμένου ο καλλιτέχνης να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις