Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η απάντηση της ΕΡΤ3 στην εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ [pics]

Η απάντηση της ΕΡΤ3 στην εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ [pics]

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το “ντου” οπαδών του ΠΑΟΚ σε στούντιο του καναλιού, εξέδωσε η ΕΡΤ3 το βράδυ της Τρίτης (06.03.2018).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ3 αναφέρει: “Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν”.

Η εισβολή

Περίπου 40 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΡΤ3, επί της Λεωφόρου Στρατού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πρόσφατη τιμωρία της ομάδας τους.

ΠΑΟΚ

Οι φίλαθλοι του “δικεφάλου του Βορρά” φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Ανεπιθύμητοι ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ».

Πηγή φωτογραφιών:thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις