Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του Γιώργου Καραϊβάζ: «Μας τρώει αυτό το γιατί»

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του Γιώργου Καραϊβάζ: «Μας τρώει αυτό το γιατί»

Στην εκπομπή «Live News» μίλησαν η αδελφή και ο θείος του Γιώργου Καραϊβάζ, Ανατολή Καραϊβάζ και Νίκος Κομάτογλου από τη Δράμα, όπου έγινε η κηδεία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με την κυρία Καραϊβάζ, η τελευταία της επικοινωνία με τον Γιώργο Καραϊβάζ ήταν στις 5 Απριλίου μέσω μηνύματος.

“Μεγαλώσαμε μαζί στην Καλλίφυτο Δράμας. Τα παιδικά μας χρόνια ήταν λίγο φτωχικά αλλά οι γονείς μας δούλεψαν με πολύ σκληρό τρόπο, για να μη μας λείψει τίποτα. Ήμασταν παιδιά της αγροτιάς. Παιδιά που βοηθούσαμε τους γονείς μας. Ο Γιώργος ήταν παιδί χαμηλών τόνων, του σχολείου του διαβάσματος αλλά έκανε και αγροτικές δουλειές όσο μπορούσε, μέχρι που έφυγε από την Αθήνα για να σπουδάσει”.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι το τελευταίο διάστημα ο αδερφός της, της φαινόταν σκεπτικός. 

“Μου φάνηκε ότι κάτι έχει. Τον πήρα τηλέφωνο, του λέω αδερφέ μου είσαι καλά; Μου λέει είμαι καλά… Δεν έχω τίποτα μου είπε: Είμαι καλά και θέλω να είσαι κι εσύ καλά, να κοιτάζεις τον εαυτό σου”.

Ο θείος του δημοσιογράφου, Νίκος Κομάτογλου μίλησε για το όνειρο του Γιώργου Καραϊβάζ να γίνει δημοσιογράφος, που κατάφερε να πραγματοποιήσει αλλά και για τον πόνο της οικογένειάς του, που περιμένει απαντήσεις…

“Ήταν από μία οικογένεια που είχε ο πατέρας του ζώα, μικρό παιδί βοσκούσε αυτά τα ζώα. Είχε αγάπη για τα βιβλία και μου έλεγε θείο, εγώ θα φύγω θα γίνω δημοσιογράφος. Αυτό έγινε, αστυνομικός συντάκτης. Έφυγε από δω μόνος του και έφτασε εκεί που έφτασε”.

Και συμπλήρωσε με νόημα: “Πάντα δούλευε για να βγάζει τις αλήθειες. Το παιδί το φάγανε… Μας τρώει αυτό το γιατί. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Η μάνα του είναι σε άθλια κατάσταση”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις