Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απεργία – ΟΑΣΘ: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία την Τετάρτη!

απεργία ΟΑΣΘ
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Απεργία αύριο, Τετάρτη 28.11.2018 και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις με δύο στάσεις εργασίας.

Η απεργία αύριο, 28.11.2018, αναμένεται να “παραλύσει” την χώρα. Και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ συμμετέχουν με τα δρομολόγιά τους… μοιραία να αλλάζουν.

Απεργία – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Με δύο στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ. (ΣΕΟΑΣΘ), μία στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09.00 το πρωί. Μία δεύτερη, από τις 21.00 μέχρι και τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας.

Απεργία: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, τρόλεϊ – Μόνο λεωφορείο για 12 ώρες

Παράλληλα, η απεργία της Τετάρτης 28/11/2018 φέρνει ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό και στην Αθήνα, καθώς μετρό, ηλεκτρικός, τραμ και τρόλεϊ δεν θα κινηθούν καθόλου.

Και τα λεωφορεία, ωστόσο, το πρωί και το βράδυ έχουν στάση εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα κινηθούν για 12 ώρες, αλλά και πάλι δεν θα εξυπηρετήσουν επί της ουσίας τους εργαζόμενους. Με απόφαση των εργαζόμενων στον ΟΑΣΑ τα λεωφορεία θα έχουν στάση από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας το βράδυ.

Αν και στα… χαρτιά τα λεωφορεία θα κινούνται για 12 ώρες, επί της ουσίας τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις