Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτη σύγκρουση αυτοκινήτων που κατέληξαν σε βιτρίνα – Δείτε φωτογραφίες

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και στη συνέχεια έπεσαν επάνω στην βιτρίνα πολυκαταστήματος!Από τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρό.

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από αυτή τη μοιραία σύγκρουση που έγινε νωρίς το απόγευμα σε ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα της Λαμίας. Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, όταν ο 44χρονος οδηγός από την Αθήνα παραβίασε ένα stop με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε ένα mini cooper που οδηγούσε μία 34χρονη Λαμιώτισα.

Φωτο: lamiareport

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής στο LamiaReport, μόλις είχαν προλάβει να απομακρυνθούν από την τζαμαρία οι δύο κοπέλες που εργάζονταν στο κατάστημα και έφτιαχναν την βιτρίνα του.

Φωτο: lamiareport

Τυχεροί ήταν και οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων, αφού η βιτρίνα του καταστήματος δεν έπεσε επάνω τους καθώς ήταν από υλικό μεγάλης αντοχής. Αν οι τζαμαρίες έσπαγαν θα είχαμε πολλά θύματα αναφέρουν οι άνθρωποι της περιοχής.

Φωτο: lamiareport

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και κατέληξαν στην βιτρίνα του καταστήματος κόβοντας μάλιστα και το κολωνάκι στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς δεν υπήρχαν πεζοί στον χώρο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αυτοκίνητο της 34χρονης επέβαιναν και τα δύο μικρά ανηψάκια της που έχουν υποστεί σοκ μετά το περιστατικό.

Φωτο: lamiareport

Φωτο: lamiareport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε