Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος: “Οι αρχηγοί των κομμάτων να ενώσουν τη φωνή τους με τον Πρωθυπουργό” λέει ο Γιάννης Μπουτάρης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Στη σημερινή ψηφοφορία επικράτησε το “Όχι”, σε συνεχιζόμενη οικονομική ανέχεια. Από την άλλη αρκετοί συμπολίτες, ψηφίζοντας ναι, εξέφρασαν την αγωνία τους για το Ευρωπαϊκό μας μέλλον” είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

“Νομίζω όμως, πως από αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί στα πιο σημαντικά ζητήματα.
Συμφωνεί με τον άμεσο τερματισμό της λιτότητας αλλά και με τη διασφάλιση της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρώπη, στον ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες είναι καθαρό. Επιβάλλεται λοιπόν τώρα μία σύνθεση που δεν θα διαστρευλώνει την απάντηση που επικράτησε αλλά και δε θα καταδικάζει όσους μειοψήφισαν.
Από την πορεία αυτή θα προκύψει το μέλλον της χώρας.

Παροτρύνω λοιπόν όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των δημοκρατικών κομμάτων, να ενώσουν τη φωνή τους με τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη δύσκολη ώρα, ο πρωθυπουργός της χώρας χρειάζεται την άμεση στήριξή τους στο δύσκολο έργο του” είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων.

Ακούστε τη δήλωσή του:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε