Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αποτελέσματα Εκλογών – Κομοτηνή: Ευχαριστούν και δίνουν ραντεβού στον δεύτερο γύρο!

Αποτελέσματα Εκλογών – Κομοτηνή: Ευχαριστούν και δίνουν ραντεβού στον δεύτερο γύρο!

Με την καταμέτρηση των ψήφων να συνεχίζεται και χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το ποσοστό που θα λάβουν τελικώς οι συνδυασμοί, τα μέχρι τώρα στοιχεία (αποτελέσματα στα 114 από τα 124 εκλογικά τμήματα του Δήμου Κομοτηνής)…

προκρίνουν στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών τους επικεφαλής των συνδυασμών «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννη Γκαράνη, και «Σύμπραξη Προοπτικής», Αντώνη Γραβάνη, με ποσοστά 43,49% και 32% αντίστοιχα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο υποψήφιοι αξιολογούν ως πολύ θετικό το αποτέλεσμα, ευχαριστούν τους συμπολίτες τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους συνδυασμούς τους, ζητώντας τη στήριξή τους και την ερχόμενη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Γκαράνης κάνει λόγο για ένα «πολύ θετικό αποτέλεσμα για εμάς με μεγάλη διαφορά» και κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν το συνδυασμό και την ερχόμενη Κυριακή. «Να στηρίξουν την «Κοινωνία Πολιτών», που θεωρούμε ότι είναι μία παράταξη η οποία έχει όραμα για την πόλη, είναι αυτή τη στιγμή στο Δήμο και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι καλό μπορεί στην κοινωνία της Κομοτηνής. Οι συμπολίτες μας είδαν με θετική ματιά το έργο που έγινε αυτόν τον καιρό και γι’ αυτό και μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη διαφορά, περίπου των 12 μονάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Γραβάνης ευχαρίστησε «όλους τους συμπολίτες που ψήφισαν το συνδυασμό και πίστεψαν σε μια νέα προοπτική για τον τόπο» και αναφορικά με τον δεύτερο γύρο σημείωσε: «Ο λαός της Κομοτηνής αποφάσισε να έχουμε δεύτερο γύρο, σήμερα ξεκινάμε από το μηδέν και την ερχόμενη Κυριακή έχουμε τις επαναληπτικές εκλογές, όπου θα κριθεί πλέον ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Κομοτηνής.

Θεωρούμε ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχουν αξιοποιηθεί και αναδειχθεί. Επίσης, υπάρχουν και πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών που εμείς έχουμε τη βούληση, τη γνώση, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα για να τα διορθώσουμε. Από εκεί και πέρα, όλη αυτή την εβδομάδα, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε πάλι να κάνουμε την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Κομοτηνής για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος ν’ αποκτήσει μία νέα προοπτική», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις