Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα Εκλογών Πειραιάς: Ο Μώραλης μπροστά από τον Βλαχάκο με 20%

Αποτελέσματα Εκλογών Πειραιάς: Ο Μώραλης μπροστά από τον Βλαχάκο με 20%

Σε πλήρη εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων για τον δήμο Πειραιά. Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα…

Οι κάλπες και στον Πειραιά έκλεισαν στις 19.00 και αμέσως ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Γιάννης Μώραλης διατηρούσε προβάδισμα με τους κυρίους Βλαχάκο και Μπελαβίλα να δίνουν τη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Εδώ θα βλέπετε live τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Δείτε εδώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Συντομότερη έκδοση αποτελεσμάτων στις εκλογές

Τεχνολογικές καινοτομίες στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων για την ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα τη συντόμευση της έκδοσης του ασφαλούς αποτελέσματος, ανακοίνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic. Κυριότερη καινοτομία είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις 21:30 – 22:00, ενώ γρήγορη επίσης αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποτελεσμάτων για το σύνολο των περιφερειών, καθώς και για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr θα καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από  κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019. Στις 19:00 ακριβώς το newsit.gr θα μεταδώσει το Exit Poll 2019 των δημοσκοπικών εταιρειών, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσει και η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές 2019, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και με την υποστήριξη της Singularlogic.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις