Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αποτελέσματα Εκλογών – Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εξηγήσεις για το μπάχαλο με το τελικό αποτέλεσμα στο δήμο – video

Αποτελέσματα Εκλογών – Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εξηγήσεις για το μπάχαλο με το τελικό αποτέλεσμα στο δήμο – video

Οι εκλογές έγιναν την Κυριακή και πλέον έχουμε Τετάρτη, χωρίς τελικό αποτέλεσμα
Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος αλλά ακόμη δεν ξέρουμε ποιοι θα αναμετρηθούν.
Αίσθηση από τις αποκαλύψεις για το μπάχαλο με τα αποτελέσματα στην Θεσσαλονίκη.
Το κλείδωμα εκλογικού κέντρου και ο σάκος που βρέθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Απίστευτα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, με τα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, να μην έχουν γίνει γνωστά, αν και έχουμε φτάσει στην Τετάρτη.

Μάλιστα η διαφορά δεύτερου και τρίτου (Ζέρβα και Ορφανού αντίστοιχα) είναι τόσο μικρή που όλα παραμένουν ανοιχτά. Η ενσωμάτωση έχει φτάσει στο 97,6% και η διαφορά που χωρίζει τους δύο διεκδικητές είναι μόλις 450 ψήφοι.

Το επιτελείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα πάντως, τονίζει πως εκείνος περνάει στον δεύτερο γύρο. Όπως έλεγαν η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και οι άνθρωποι του συνδυασμού, ενημέρωσαν για το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το επιτελείο του κυρίου Ζέρβα, η σειρά των υποψηφίων, δεν θα αλλάξει.

Εξηγήσεις για το αλαλούμ στις εκλογές

Η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Οργάνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξήγησε στον ΣΚΑΪ, τη μεγάλη καθυστέρηση: “περιμένουμε ακόμα και τώρα δικαστικό αντιπρόσωπο. Ο συγκεκριμένος μας είπε ότι έκανε μια καταμέτρηση που του βγήκε λάθος. Προσπάθησε και πάλι τη Δευτέρα χωρίς να τα καταφέρει και χθες προσπαθούσε να ολοκληρώσει για να φέρει τα επίσημα αποτελέσματα”.

“Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μας έλεγαν ότι υπήρχε μεγάλος φόρτος εργασίας και επιπλέον είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση που αισθάνονταν. Έχουμε αναφορά ότι δικαστικός αντιπρόσωπος κλειδώθηκε σε εκλογικό τμήμα για να κοιμηθεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα”.

“Σε μια άλλη περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε σε νοσοκομείο για να νοσηλευτεί και πήρε μαζί του τον σάκο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και πήραμε τα πρακτικά” είπε μεταξύ άλλων η κυρία Πόπη Μπαλλά.

Ζέρβας: Εγώ πηγαίνω στον δεύτερο γύρο

Ο κ. Ζέρβας απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ότι «είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών με καθαρή διαφορά. Την Κυριακή 2 Ιουνίου διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών της Θεσσαλονίκης για να πάμε την πόλη μπροστά».

«Έχουμε», είπε ο κ Ζέρβας «τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον δικό μας μηχανισμό. Κάθε καθυστέρηση, κάθε δυσλειτουργία που παρατηρείται στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, όχι μόνο στο Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη, αλλά την ευθύνη για αυτό την έχει η Πολιτεία».

Δείτε παρακάτω τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις