Τοπικά Νέα

Αποχωρούν οι αγρότες από τις Σέρρες

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, από την Εθνική Οδό Σερρών - Προμαχώνα κοινοποίησαν οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού.

Η μία εβδομάδα παραμονής τους στην Εθνική Οδό στιγματίστηκε από συλλήψεις που θα εκδικαστούν στις 4 Μαΐου, ενώ άκαρπη απέβη η προσπάθειά τους να φτάσουν με τα τρακτέρ τους στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Δημήτρης Τσώτας σχολιάζοντας την απόφαση αποχώρησης των αγροτών, δήλωσε πως “Είναι μια θετική εξέλιξη. Εγώ αισθάνομαι ικανοποιημένος που δεν υπήρξε η παραμικρή αψιμαχία μεταξύ αστυνομικών και αγροτών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα