Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αργολίδα: Αστυνομικός “καίει” τη χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου για το πολύκροτο έγκλημα στην Κοιλάδα!

Αργολίδα: Αστυνομικός “καίει” τη χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου για το πολύκροτο έγκλημα στην Κοιλάδα!

Ο αστυνομικός τόνισε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον ενός έμπειρου εισαγγελέα. Μίλησε για ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε η χήρα…

Με την κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην έρευνα για την υπόθεση του Θανάση Λάμπρου, συνεχίστηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, η δίκη για το έγκλημα της Κοιλάδας.

Στην κατάθεσή του που είχε αρχίσει από την προηγούμενη δικάσιμο, ο μάρτυρας επανέλαβε όλα όσα είχε καταθέσει πρωτόδικα. Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου και τον έναν από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης, επιβεβαίωσε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον ενός έμπειρου εισαγγελέα.

Απαντώντας σε ερώτηση της υπεράσπισης σχετικά με τη μη υπογραφή της ομολογίας από την κατηγορούμενη, ο αστυνομικός είπε ότι αυτό δεν έγινε καθώς η χήρα του Λάμπρου δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της που της συνέστησε να μην υπογράψει τίποτα.

Ανάμεσα σε άλλα που κλήθηκε να περιγράψει για ακόμη μία φορά ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., τόνισε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρα ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτοχειρίας ενώ αναφέρθηκε και στους έντονους καυγάδες που είχε το ζευγάρι. Η κατάθεσή του θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση και θα ακολουθήσει η εξέταση του πραγματογνώμονα της οικογένειας. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Οι ισχυρισμοί της χήρας για το έγκλημα

Η 38χρονη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014. «Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια.

Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες:

«Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» φέρεται ότι είχε πει. Η 38χρονη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Πηγή: anikolouli.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις