Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αργολίδα: Γονείς μαθητών μπλόκαραν λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Δεν το άφηναν να φύγει από το σημείο!

Αργολίδα: Γονείς μαθητών μπλόκαραν λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Δεν το άφηναν να φύγει από το σημείο!

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο χωριό Μαλανδρένι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα όταν γονείς μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου έκλεισαν τον δρόμο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση του ΚΤΕΛ να μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία τους…

Πρόκειται για μαθητές που φοιτούν σε σχολεία εκτός χωροταξικής κατανομής και συνεπώς δεν καλύπτονται από τα δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Σήμερα το πρωί οι γονείς δεν άφηναν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ να αποχωρήσει από το σημείο αν δεν έπαιρνε του μαθητές, προκλήθηκε ένταση και επενέβη η αστυνομία.

Οι γονείς μετά το περιστατικό μετεβησαν στο αστυνομικό τμήμα Άργους και είχαν συναντηση με τον Διευθυντη της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο για το θέμα.

Για το ίδιο θέμα είχε πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία πριν από λίγο καιρό μαθητών του Δήμου Άργους-Μυκηνών όπου με την συνοδεία των Αντιδημάρχων Δημήτρη Κρίγγου και Χρήστου Πετσέλη που πραγματοποίησαν στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννη Γαληνό.

Οι γονείς διαμαρτύρονται γιατί αναγκάζονται να επωμίζονται οι οικογένειες τους καθημερινά το κόστος των 4 ευρώ ημερησίως για να πάνε στο σχολείο. Επίσης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών έχει εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης στους μαθητές για το πρόβλημά τους.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις