Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αργολίδα: Όλα αυτά σε δωμάτιο του σπιτιού του – Ρίσκαρε αλλά αυτή τη φορά έχασε [pics]

Αργολίδα: Όλα αυτά σε δωμάτιο του σπιτιού του – Ρίσκαρε αλλά αυτή τη φορά έχασε [pics]

Σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του, έκρυβε όλα αυτά τα μεταλλικά αντικείμενα που ξεπερνούσαν τα 6.500 ευρώ σε αξία… Πως έπεσε στα χέρια των Αρχών.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων σε Ιερό Ναό και σε Κοιμητήρια Ιερών Ναών, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει συνολικά 7 κλοπές μεταλλικών αντικειμένων σε Ιερό Ναό και σε Κοιμητήρια Ιερών Ναών, στο Ναύπλιο αλλά και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Επιπλέον, στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ογδόντα δύο μεταλλικά αντικείμενα, ενώ από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 6.500 ευρώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες. Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις