Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Αργολίδα: Πυροβολισμοί με δυο τραυματίες σε επεισόδια στη Νέα Κίο – Έπεσαν σφαίρες και στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Αργολίδα: Πυροβολισμοί με δυο τραυματίες σε επεισόδια στη Νέα Κίο – Έπεσαν σφαίρες και στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Στην Αργολίδα ξέσπασαν σήμερα (4.12.2023) άγρια επεισόδια μεταξύ Ρομά, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκαν δυο άτομα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στη Νέα Κίο και συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Όπως ανέφερε το argolikeseidhseis.gr τα επεισόδια με τους πυροβολισμούς ξεκίνησαν το απόγευμα  στον κατακλυσμό Ρομά Καρακάξα στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου γρήγορα και βγήκαν όπλα. Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν, φαίνεται να τραυματίστηκαν στο κεφάλι (από σκάγια) δυο άνθρωποι.

Πληροφορίες ανέφεραν  πως τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους.

Στη σημείο των επεισοδίων στον καταυλισμό των Ρομά έσπευσε ισχυρή δύναμη από την αστυνομία Αργολίδας.

Συνέχεια στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Λίγο μετά τα επεισόδια… μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Εκεί μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες από του πυροβολισμούς στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.

Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν να τσακώνονται στον εξωτερικό χώρο. Στο σημείο βγήκαν ξανά όπλα και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί.

Μάλιστα ένας Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στις συγκρούσεις αυτές, ενώ οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ασθενείς και οι συγγενείς τους έζησαν στιγμές τρόμου.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ σπεύδουν και ενισχύσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις