Συμβαίνει τώρα:
Τοπικά Νέα

Αργολίδα: Σε ύφεση η φωτιά στην Ερμιόνη

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι, σε πλαγιά στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία, στην περιοχή της Ερμιόνης.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, και έκαψε κυρίως δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, από την Αργολίδα και τους γύρω νομούς, με αποτέλεσμα να την περιορίσουν κι αυτή την ώρα είναι σε ύφεση.

Στο σημείο επιχειρούν να θέσουν, υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά, δεκαεννέα οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με πενήντα πυροσβέστες, δεκαέξι άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ κάνουν συνεχώς ρήψεις νερού δύο αεροσκάφη καναντέρ κι ένα ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης:

Πύρινο μέτωπο και στην Ερμιόνη Αργολίδας

Κοζάνη: Οι φλόγες “έγλειψαν” τα σπίτια (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ηράκλειο: Σε ύφεση η φωτιά το Αντισκάρι

Έβαζε φωτιές από ερωτική απογοήτευση!

Ηράκλειο: Αναζητούν δύο άτομα για τη φωτιά στο Αντισκάρι – Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα