Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Αργολίδα: Στο νοσοκομείο κυνηγός που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση

Αργολίδα: Στο νοσοκομείο κυνηγός που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο ο 68χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε από πτώση στην Αργολίδα. Πώς το κυνήγι εξελίχθηκε σε μια δυσάρεστη περιπέτεια για τον ίδιο…

Ο κυνηγός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο και οι γιατροί στην Αργολίδα προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Έχει χτυπήσει στο κεφάλι και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στενοί συγγενείς του. Ο άτυχος άντρας που είχε πάει για κυνήγι βρέθηκε στο κενό, όταν έκανε ένα λάθος βήμα.

Ο σοβαρός τραυματισμός ενός ηλικιωμένου κυνηγού σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου σε ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 68χρονο ο οποίος είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή Άγιος Βασίλειος Λυγουριού και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έπεσε από βράχια και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, στο σημείο που εντοπίστηκε ο 68χρονος κυνηγός έσπευσε η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ Αργολίδας όπου μετέφερε αρχικά για τις πρώτες βοήθειες τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αργολίδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις