Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αργολίδα: Τον σκότωσαν με τρεις μαχαιριές μέσα στο σπίτι του – Η πονεμένη ιστορία του θύματος πίσω από το άγριο έγκλημα!

Αργολίδα: Τον σκότωσαν με τρεις μαχαιριές μέσα στο σπίτι του – Η πονεμένη ιστορία του θύματος πίσω από το άγριο έγκλημα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η δολοφονία συγκλονίζει την Αργολίδα. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός από τον άνθρωπο που του πήγαινε φαγητό…

Δολοφονημένος βρέθηκε χθες Δευτέρα, ένας άνδρας 52 ετών, μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνων στην Αργολίδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού.Ένας άνθρωπος που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και έμελλε να βρει ένα τέλος φρικτό.

Τον εντόπισε μέσα σε μια λίμνη αίματος συγγενικό του πρόσωπο που του πήγαινε φαγητό.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν τρεις φορές τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Πιθανότερο κίνητρο θεωρείται η ληστεία. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Θρίλερ με νεκρό άντρα σε χωράφι της Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τραύμα στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διασώστες και γιατρός έφτασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν το θάνατο του και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο πήγε αστυνομία και ιατροδικαστής για να εξακριβώσουν εάν ο θάνατος του είναι εγκληματική ενέργεια ή εάν πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 39χρονος ήταν διαζευμένος και το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσε σ ένα τροχόσπιτο στο χωράφι που εντοπίστηκε νεκρός και το οποίο του είχε παραχωρήσει φίλος του.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις