Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άργος: Η βάπτιση φέρνει διαζύγιο – Διάβασε τα ονόματα εραστών της γυναίκας του [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σκηνές απείρου κάλλους στο τραπέζι της δεξίωσης μετά τη βάπτιση. Πολλοί από τους εραστές της γυναίκας του, κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, σε ένα απίθανο περιστατικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους οι καλεσμένοι σε βάπτιση στο Άργος. Στο τραπέζι της δεξίωσης και αφού όλα έδειχναν φυσιολογικά κατά την διάρκεια του μυστηρίου, ο πατέρας των νεοφώτιστων διδύμων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση, μπροστά στους καλεσμένους που έμειναν άφωνοι. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε αρχικά, με πολλούς να αναρωτιούνται αν άκουσαν καλά. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ο πατέρας, ξεκίνησε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του. Πολλοί μάλιστα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χλωμιάσουνακούγοντας το όνομά τους, χωρίς να ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν.

Η δε άτακτη σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πράγμα όχι και τόσο εύκολο. Η μάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες (γονείς των δίδυμων παιδιών) δεν άργησε να ξεκινήσει και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Όλα δείχνουν όμως, πως το διαζύγιο είναι προ των πυλών…

Χαμός σε βάπτιση στην Πάτρα

Η βάπτιση σταμάτησε λόγω της γιαγιάς! Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2015 σε εκκλησία της Πάτρας με τη γιαγιά να διαμαρτύρεται έντονα, επειδή η εγγονή δεν πήρε το όνομά της! Μόνο που δεν πιάστηκε μαλλί με μαλλί με τη νύφη της η «ώριμη» γυναίκα! Η μητέρα είχε συζητήσει με τον άνδρα της να δώσει στην νεοφώτιστη το όνομα του πατέρα της που είχε φύγει από την ζωή, χωρίς όμως να ενημερώσει την πεθερά της. Όταν ακούστηκε το όνομα, η βάπτιση διεκόπη για αρκετά λεπτά μέχρι που επενέβη ο ιερέας εγκαλώντας τους όλους στην τάξη! Η συνέχεια δόθηκε στο γεύμα που ακολούθησε, όπου οι συγγενείς του γαμπρού κάθισαν μόνοι τους σε άλλο χώρο.

Η πεθερά τους είχε πείσει ώστε να μην έχουν… καμία σχέση με το σόι της νύφης της και αγαπημένης του γιου της. Μάταια ο γνωστός Πατρινός προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ακούστηκε το όνομα της μικρής, η πεθερά φώναξε «αίσχος» και συνέχισε «κάνετε λάθος. Δεν είναι αυτό το όνομα. Απαράδεκτο»! Η συνέχεια δόθηκε με άλλη «ατάκα»: «Να ρε! Σε κάνουν ό,τι θέλουν»!

Πληροφορίες: Τηλεόραση ΑΝΤ1

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε