Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άργος: Πυροβολισμοί σε φλεγόμενο διαμέρισμα – Μέσα στο σπίτι ένα μικρό παιδί – Εκκλήσεις για βοήθεια!

Άργος: Πυροβολισμοί σε φλεγόμενο διαμέρισμα – Μέσα στο σπίτι ένα μικρό παιδί – Εκκλήσεις για βοήθεια!
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

– Δραματικές σκηνές στο Άργος με τις φωνές να διαδέχονται τους πυροβολισμούς
– Στο φλεγόμενο σπίτι ένας άντρας άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα του
– Επί τόπου δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας – Οι πρώτες εικόνες
– “Βοήθεια θα μας κάψει, σώστε το παιδί μου” ακούστηκε να φωνάζει μία γυναίκα

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 14:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο σπεύδουν οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ο άνδρας πυροβολεί κάνοντας χρήση του όπλου που κρατάει.

Στο διαμερισμα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει και ένα μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει “βοήθεια θα μας κάψει, το παιδί μου!

Το περιστατικό εξελίσσεται στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο, μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας…

Μεγάλη κινητοποίηση στο Άργος

Όλα αυτά την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη στους δρόμους της περιοχής για να επαναφέρουν την ομαλότητα μετά το σαρωτικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα. Το Άργος και η Νέα Κίος, βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σπίτια πλημμύρισαν, δρόμοι διαλύθηκαν και άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Το πρώτο φως της ημέρας αποτυπώνει τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω η κακοκαιρία.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr, argonafplia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις