Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άρωμα Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη – Έφτασε ο Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα της ταινίας του

Άρωμα Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη – Έφτασε ο Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα της ταινίας του

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε αργά το μεσημέρι ο Αντόνιο Μπαντέρας με ιδιωτικό τζετ. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία The Enforcer» που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη.

Γνωστός για την απλότητα και τη φιλικότητά του, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ  σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr μόλις αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό τζετ μοίρασε χαμόγελα στο προσωπικό της πίστας και στη συνέχεια έβγαλε σέλφι με την ομάδα των εργαζομένων. Μετά τις φωτογραφίες ο Αντόνιο Μπαντέρας βγήκε από το αεροδρόμιο, όπου τον περίμενε ένα αυτοκίνητο με την προσωπική ασφάλειά του και στη συνέχεια αποχώρησε για το πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου θα διαμείνει κατά διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «The Enforcer».

Τα πρώτα σκηνικά για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» είναι έτοιμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη με τον Μπαντέρας να ξεκινά τη Δευτέρα τη συμμετοχή του στα πλάνα. Στην ταινία θα συμμετέχουν 1000 βοηθητικοί ηθοποιοί.

Η παραγωγή αγγίξει τα 20 εκατ.δολάρια φέρνοντας άρωμα Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη. Γυρίσματα θα γίνουν και στο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα και για τις ανάγκες της ταινίας θα μεταμορφωθεί σε γήπεδο γκολφ. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες κάθε κομπάρσος θα πάρει αμοιβή 35 ευρώ την ημέρα.

Φωτογραφία: Facebook/Omorfa Taxidia

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις