Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άρτα: Ιερέας πλακώθηκε στο ξύλο για τα μάτια της παπαδιάς – Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Άρτα: Ιερέας πλακώθηκε στο ξύλο για τα μάτια της παπαδιάς – Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Ο ιερέας πρωταγωνίστησε σε ένα θερμό επεισόδιο και η Άρτα παρακολουθεί τις αντιδράσεις που συνεχίζονται. Η παπαδιά ζήτησε και πήρε διαζύγιο. Είχαν αποκτήσει 4 παιδιά μαζί…

Παίρνει έκταση το επεισόδιο που σημειώθηκε στην Άρτα την Πέμπτη 6 Απριλίου του 2023. Ο ιερέας συναντήθηκε με 57χρονο που φέρεται να διατηρεί πλέον σχέση η παπαδιά. Ο τελευταίος είχε φέρει μαζί και ένα φίλο του και κατά τη διάρκεια της συνάντησης σε δημόσιο χώρο οι τόνοι ανέβηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν, με χτυπήματα και μάχες σώμα με σώμα για ώρα. Οι πρωταγωνιστές αντάλλαξαν μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκαν και πλέον το λόγο παίρνει η δικαιοσύνη.

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγους μήνες νωρίτερα. Η παπαδιά ζήτησε διαζύγιο και το πήρε. Όταν ο ιερέας έμαθε ότι ο 57χρονος είναι η νέα της σχέση ζήτησε να του μιλήσει. Η συνάντησή τους ήταν επεισοδιακή και ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες.

Για το επεισόδιο και τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στην Άρτα, έβγαλε ανακοίνωση και η Μητρόπολη της πόλης. Σε αυτή τονίζεται πως ο συγκεκριμένος ιερέας δεν ανήκει στο δυναμικό της.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτας

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της. Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις