Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρτα: Προφυλακιστέος ο 29χρονος για τη δολοφονία του πεθερού του

Άρτα: Προφυλακιστέος ο 29χρονος για τη δολοφονία του πεθερού του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι Άρτας.

Ύστερα από μία ώρα απολογίας, ο 29χρονος βγήκε από το Πρωτοδικείο Άρτας και δήλωσε πως “δεν ήθελα να τον σκοτώσω”, ενώ μπήκε βουρκωμένος στο περιπολικό, σύμφωνα με το epirustv.  

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του, Γιάννης Σιαντής, από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέφερε πως -βάσει υπομνήματος που έχει καταθέσει το εν λόγω δικηγορικό γραφείο- ο 29χρονος αρνείται τις κατηγορίες ως έχουν και δηλώνει μετανιωμένος για το κακό που προκάλεσε. Ο κ. Σιαντής σημείωσε πως δεν υπάρχει η κατηγορία πως αποπειράθηκε να πνίξει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του μικρού τους παιδιού. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 75χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τραύματα από πυροβόλο όπλο στην αυλή του σπιτιού του, στο Αστροχώρι Άρτας. Το ζευγάρι είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο με την 36χρονη να μένει με το 2,5 ετών παιδί τους στο πατρικό της. Την ημέρα της δολοφονίας, ο 29χρονος είχε τηλεφωνήσει και είχε ενημερώσει πως θα πήγαινε στο χωριό για να δει το παιδί του, το οποίο βάσει νόμου είχε δικαίωμα να βλέπει κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ύστερα από λογομαχία που προηγήθηκε, ο 29χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον πρώην πεθερό του.

Λίγα 24ωρα μετά, ο 29χρονος τηλεφώνησ στην Αστυνομία και ενημέρωσε πως βρίσκεται στην περιοχή Δαφνούλα Ευρυτανίας, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις