Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρτα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου – Εντοπίστηκε στη Φωκίδα ο 38χρονος

Άρτα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου – Εντοπίστηκε στη Φωκίδα ο 38χρονος

Έξι μέρες μετά τη διπλή εξαφάνιση, ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε στη Φωκίδα. Ο πατέρας του παραμένει αγνοούμενος και εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει από τη Λαμία για την Άρτα…

Το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου, την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο δρόμο από Λαμία για Άρτα παραμένει στο προσκήνιο, με τις εξελίξεις να προβληματίζουν. Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του. Ο 65χρονος δεν ήταν μαζί του, αλλά ούτε και στο ΙΧ. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα, έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

Επίσης, η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών έδειξε ότι ένα 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση πατέρα και γιου, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις