Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άρτα: Σκοτώθηκε 17χρονος με τη μηχανή που οδηγούσε φίλος του – Αίμα και δάκρυα στην άσφαλτο!

Άρτα: Σκοτώθηκε 17χρονος με τη μηχανή που οδηγούσε φίλος του – Αίμα και δάκρυα στην άσφαλτο!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζονται τα τροχαία δυστυχήματα στην Άρτα. Ένα 17χρονο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή…

Ενα 17χρονο παιδί νεκρό και ένας 24χρονος σοβαρά τραυματισμένος είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (15-07-2018) στη Μεσούντα στην Άρτα.

Ειδικότερα, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος και στην οποία επέβαινε ο 17χρονος, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο 17χρονος να χάσει τη ζωή του και ο 24χρονος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ,ενώ την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων.

Νεκρός οδηγός μηχανής στην Ημαθία

Ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί στην Ημαθία, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας και ανετράπη.

Το δυστύχημα συνέβη στις 11.00 χθες το πρωί στο Λουτρό Ημαθίας. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε δανειστεί τη μοτοσικλέτα από έναν φίλο του, για να πάει βόλτα. Μια βόλτα που έμελλε να είναι μοιραία για τη ζωή του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη. Στο σημείο της τραγωδίας τα ίχνη του δυστυχήματος στον δρόμο.

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις